| 
 Badhoevedorp
 1171 CZ
Snelliuslaan 35,
Dorpshuis Badhoevedorp, 

zoeken op naam kunstenaar

titel_poster

EXPOSITIE

Woensdag 20 december 2017 t/m Zondag 7 januari 2018


De galerie is gesloten tijdens het Kerstreces. In de vitrines zijn foto's te zien van Marjolein van Geldern en schilderijen van Ellie Geleijnse.
MARJOLEIN VAN GELDERN FOTO'S

Het fotograferen zit in de familie van Marjolein van Geldern. Zowel haar moeder en broer hebben haar geïnspireerd om te gaan fotograferen. Onder leiding van een vak-fotograaf, maakte zij diverse fotografie-excursies met zeer diverse onderwerpen, zoals het strand in Katwijk en de keien in een Zwitserse beek. Ook een fascinerende reis naar Peking heeft haar dierbare foto's opgeleverd. Van de fotografie is zij enkele jaren geleden overgestapt naar de schilderkunst, met een specialisatie in stillevens, maar nu verdiept zij zich in het schilderen van landschappen. Marjolein van Geldern woont in Badhoevedorp.
ELLIE GELEIJNSE SCHILDERIJEN


Ellie Geleijnse is al van kinds af aan bezig met tekenen en creatieve activiteiten, het zit haar in het bloed. 10 jaar geleden begon zij met schilderen tijdens een periode waarin zij getroffen werd door leukemie. Het schilderen heeft haar door deze moeilijke periode heen geholpen. Verre reizen, het ontmoeten van verschillende typen mensen zijn daarna voor haar grote inspiratiebronnen geworden. Zij werkt met veel enthousiasme en veelzijdigheid en maakt gebruik van verschillende materialen. Zij maakt ontwerpen en tekeningen die op textiel gedrukt worden, toeristische designs voor onder meer t-shirts, die o.a. verkocht worden op Schiphol en in de Keukenhof.