| 
 Badhoevedorp
 1171 CZ
Snelliuslaan 35,
Dorpshuis Badhoevedorp, 

zoeken op naam kunstenaar

titel_poster

VRIJWILLIGER WORDEN


Al vanaf de oprichting in 1984 wordt Galerie Kunst 2001 volledig gerund door zo’n 30 vrijwilligers. Het natuurlijke verloop (voornamelijk door veroudering) wordt opgevangen door nieuwe mensen met een hart voor de kunst. Dat is ook noodzakelijk om ook in de toekomst te kunnen voortbestaan. Ook op dit moment is Galerie Kunst 2001 op zoek naar nieuwe medewerkers, gastvrouwen/gastheren.

Als gastvrouw/-heer bent u aanwezig tijdens één van de openingsmiddagen (vrijdag, zaterdag of zondag,  van 13:00-16:00u).  U wordt 1x per tentoonstelling ingeroosterd, hetgeen neerkomt op ongeveer 8 middagen per jaar. Uiteraard zijn er handzame instructies en wordt u ingewerkt en begeleid.

Als vrijwilliger levert u een bijdrage aan de verspreiding van cultuur in ons mooie dorp! Daarbij kunt u zelf meegenieten van de kunstwerken die Galerie Kunst 2001 exposeert. Er is koffie, thee en frisdrank aanwezig, en de galerie beschikt over een internet aansluiting.

Als vrijwilliger bent u automatisch ook “ Vriend” van de Galerie met alle voordelen van dien (zie vriend worden).

Wilt u nader kennis maken, worden geïnformeerd of heeft u vragen dan willen we die graag beantwoorden, via info@galeriekunst 2001.nl, via het aanmeldingsformulier of via de contactpagina. U kunt ook ons algemene telefoonnummer 020-6596693 bellen, als u uw nummer achterlaat en een bericht inspreekt dan bellen wij u graag terug.