| 
 Badhoevedorp
 1171 CZ
Snelliuslaan 35,
Dorpshuis Badhoevedorp, 

zoeken op naam kunstenaar

titel_poster

KUNSTKOOPREGELING

 

Heeft u in Galerie Kunst 2001 een kunstwerk gezien, waarvoor u helemaal bent ‘gevallen’ maar u kunt niet in één keer het volle bedrag betalen? Dan biedt Galerie Kunst 2001 u de mogelijkheid om gespreid te betalen.

Bij aankoop van een kunstwerk zal u gevraagd worden om een aanbetaling van 25% te doen. In overleg met onze penningmeester kunt u een aantal termijnen afspreken waarin u het restbedrag kunt voldoen. Bij ontvangst van het kunstwerk overhandigt u een aantal getekende acceptgiro’s of bankcheques ter hoogte van het gehele restbedrag. Deze cheques worden door Kunst 2001 per afgesproken termijn geïnd. Aangezien Galerie Kunst 2001 een stichting is zonder winstoogmerk, brengt deze afbetalingsregeling geen extra kosten met zich mee.

Een voorbeeld:

U wilt een kunstwerk kopen ter waarde van    € 800,-
U doet een aanbetaling van 25% € 200,-
Het restbedrag is € 600,-

Als u belangstelling heeft voor een gespreide betaling van uw aankoop, dan kunt u contact opnemen via de medewerker in de galerie. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via de website (pagina 'contact') of het mailadres van de galerie (info@galeriekunst 2001.nl). U kunt ook ons algemene telefoonnummer 020-6596693 bellen. Als u uw nummer achterlaat en een bericht inspreekt dan bellen wij u graag terug.