| 
 Badhoevedorp
 1171 CZ
Snelliuslaan 35,
Dorpshuis Badhoevedorp, 

zoeken op naam kunstenaar

titel_poster

ZOMERRECES

Vrijdag 29 juni t/m zondag 26 augustus 2018


Galerie Kunst 2001 is in verband met het zomerreces gesloten maar desondanks kan men in de zomermaanden genieten van prachtige kunst ‘uit eigen huis’ in de vitrines en in de galerieruimte. Tijdens de openingstijden van Dorpshuis Badhoevedorp herbergt het Dorpshuis van vrijdag 29 juni tot en met zondag 26 augustus een installatie van John Striegel: ‘Follow your Beetle’ of ‘welke route volg jij in je leven?’ Met in de vitrines het unieke werk van ‘de Badhoevedorpse Joffers’ en ‘Keramiekgroep Badhoevedorp’.

Zowel 'de Badhoevedorpse Joffers' als ‘Keramiekgroep Badhoevedorp’ zijn een hechte groep die samen werkt in hun atelier in het Dorpshuis Badhoevedorp. Ieder werkt individueel in een eigen stijl, en in diverse technieken. Voor de Badhoevedorpse Joffers zowel op doek als paneel of papier.

Ook in 2016 exposeerden beide hechte groepen tijdens het zomerreces. De hoge kwaliteit van hun schilderijen en het keramiek was de aanleiding hen uit te nodigen met nieuw werk voor deze zomerreces-expositie 2018, waar hun werken de vitrines wederom sieren.

John Striegel (kunstenaar/vrijwilliger van Galerie Kunst2001) toont in de vaste ruimte van Galerie Kunst2001: ‘Follow your Beetle’ Een verrassende route die doorloopt tot aan het plafond en John’s voorliefde voor de kever op een bijzondere manier gestalte geeft.