| 
 Badhoevedorp
 1171 CZ
Snelliuslaan 35,
Dorpshuis Badhoevedorp, 

zoeken op naam kunstenaar

titel_poster

EXPOSITIE

Vrijdag 12 oktober t/m zondag 18 november


Solotentoonstelling 'EXTRASTRONGSLOWMOTIONUNDERCOVERDEADLINE' met 2D en 3D objecten van kunstenaar en componist Hans Muller.

De tentoonstelling werd geopend op zondag 14 oktober 2018.


HANS MULLER 2D EN 3D OBJECTEN


Sinds de afronding van zijn studie in 1988 aan de afdeling VAV (Voorheen Audio Visueel) van de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam, is Hans Muller, kunstenaar en componist, actief in diverse kunstdisciplines:
  • Kunst: in het publieke domein, autonome geluidskunst, lichtkunst en sculptuur;
  • Muziek: autonome compositie, filmmuziek, muziektheater en singer/songwriter;
  • Theater: regie assistentie, theatermuziek, spel, vormgeving en eindregie muziektheater;
  • Film: filmmaker en scenarist.

Voor de solo expositie in Galerie Kunst 2001, waar hij eerder geëxposeerd heeft in november 1989, toont hij een aantal licht- en geluidsinstallaties die een relatie hebben met zijn fascinatie voor kermisorgels, draaiorgels en 'road-signs', volkse kunstvormen die een groteske uitdrukkingsvorm hebben en tegelijk een diepe ontroering teweeg kunnen brengen. In deze werken probeert Hans het brute instrument in te zetten voor een subtiele en geavanceerde inhoud. In zijn werk heeft hij qua techniek, materiaal, medium en expressie telkens een synthese gezocht tussen het 'obsolete' en het 'up-to-date', d.i. het activeren van oude achterhaalde technieken door middel van de meest actuele middelen die voorhanden zijn.

Muller_01
Muller_02
Muller_03
Muller_04
Muller_05