| 
 Badhoevedorp
 1171 CZ
Snelliuslaan 35,
Dorpshuis Badhoevedorp, 

zoeken op naam kunstenaar

titel_poster

EXPOSITIE ZOMERRECES 2021

vrijdag 2 juli t/m ZONDag 22 augustus 2021


Tijdens het ZOMERRECES is een nieuwe installatie van John Striegel te zien in de galeriezaal en in de vitrines werk van Mika van Vonderen.

 

WERK VAN MIKA VAN VONDEREN

De kleurrijke schilderijen van Mika van Vonderen zijn te zien in de vitrines van de Galerie. Mika schildert vanuit het hart op het doek. Ze is als een vrije vlinder maar wel een koppige die haar eigen plan trekt. Na vrij fladderen via verschillende opleidingen, disciplines en creatieve ontwikkelingen, vond ze haar weg en koos ze voor de schilderkunst. Kernbegrippen van het werk dat ze in de Galerie laat zien zijn abstractie, ruimte voor toeval en eigen interpretatie van de toeschouwer. Ze schildert echter ook in opdracht portretten van mensen en dieren.

Het werk van Mika van Vonderen is te koop, aanvragen per telefoon (inspreken op 020-6596693; u wordt teruggebeld) of per e-mail info@galeriekunst2001.nl.
 
MikaVV1
MikaVV2
MikaVV3
MikaVV4
MikaVV5
MikaVV6

INSTALLATIE VAN JOHN STRIEGEL

John Striegel, een van de oprichters van Galerie Kunst 2001 en tevens de vaste expositie-inrichter, heeft voor de zomerreces exposite een intrigerende artistieke installatie ingericht. De Galeriezaal is ingericht als een Kunst-Kijkdoos die de titel: ’Iedereen is een kunstenaar. Of niet?’ heeft meegekregen.
 
striegel_zomerreces1
striegel_zomerreces2
striegel_zomerreces3